O nama

Topla Dobrodošlica i Prelep Osmeh

Vaše zdravlje i lep osmeh su naš prioritet.

Naša stomatološka ordinacija osnovana je 2001. godine i od tada se uspešno bavimo pružanjem širokog spektra stomatoloških usluga. Osnivač je dr Dubravka Kalem, doktor stomatologije. Stomatološki fakultet je završila 1982. u Sarajevu a prvu privatnu stomatološku praksu otvorila je već davne 1989. godine u Konjicu.

U našoj ordinaciji će Vas dočekati ljubazno i neposredno osoblje koje će učiniti sve da se osećate opušteno i bez neprijatnosti. Posvećeni smo poboljšanju zdravstvenog stanja zuba i usta naših pacijenata. Naš prioritet je zadovoljan pacijent a to nastojimo da postignemo putem bezbolnih intervencija i upotrebom najsavremenijih metoda, tehnika i visokokvalitetnih materijala renomiranih proizvođača. Uz obrazovanje koje posedujemo i dugogodišnje praktično iskustvo u mogućnosti smo da Vam pružimo sve vrste stomatoloških usluga na visokom nivou u skladu sa savremenim svetskim standardima.

Zahvaljujući  stalnom stručnom usavršavanju, učestvovanju na kongresima i seminarima u zemlji i inostranstvu, možemo da ponudimo najbolja terapijska rešenja za Vaš dentalni problem.

Obezbedili smo Vam besplatan prvi pregled, konsultacije i kontrolu zuba. Slobodno nas kontaktirajte ukoliko Vam je potreban bilo kakav savet ili konsultacija jer tu smo za sva pitanja.

Rad  smo organizovali tako da nema čekanja, a za hitne slučajeve smo dostupni tokom vikenda i praznika.

Upoznajte Naš Tim

Ljubomir Kalem
DR LJUBOMIR KALEM

Doktor Stomatologije,  Spec. Stomatološke Protetike

Dijana Kalem
DR DIJANA ŠINIKOVIĆ

Doktor Stomatologije, Spec. Ortopedije Vilica

Dubravka Kalem
DR DUBRAVKA KALEM

Doktor Stomatologije

Tihana Bolic
DR Tihana Bolić

Doktor Stomatologije, na specijalizaciji iz Bolesti zuba i Endodoncije

Natasa Mitrovic
NATAŠA MITROVIĆ

Stomatološka sestra

O Našoj Stomatološkoj Ordinaciji

Vaše zdravlje i lep osmeh su naš prioritet.

Izuzetno smo ponosni na našu savremenu stomatološku praksu gde koristimo samo vrhunsku opremu i najsavremenije materijale. Osim kontinuiranih edukacija koje pohađaju naši zaposleni, mi ulažemo i u našu praksu kako bismo obezbedili najsavremeniju opremu koju naši stomatolozi i stomatološke sestre koriste da bismo obezbedili najviše standarde stomatološkog tretmana pacijenata.

Standard naše opreme, njeno održavanje i naši uređaji za sterilizaciju zadovoljavaju, a u mnogim slučajevima i prevazilaze propisane standarde. Stomatološki materijali koje koristimo su isključivo izbrani iz renomiranih premium brendova sa naglaskom na dugovečnost i kvalitet. Ponosni smo što sarađujemo sa najstručnijim zubnim tehničarima u zemlji kako bismo našim pacijentima mogli kreirati savršen osmeh (Hollywood smile). Zubne laboratorije sa kojima sarađujemo izrađuju najkvalitetnije i najmodernije zubne proteze, krunice i zubne mostove kako bi osigurali da je krajnji rezultat estetski što prirodniji i da zadovoljava sve individualne zahteve naših pacijenta. Za pacijente koji su kandidati za ugradnju zubnih implantata, da bismo obezbedili da njihovi implantati traju mnogo godina i kako bismo obezbedili najveće moguće stope uspeha, koristimo samo utvrđene, klinički dokazane brendove zubnih implantata.

Možete pozvati na brojeve +381 21 402 760ili +381 65 9 200 246
Pon – Pet 08h – 20h,
pišite nam na email adrese ordinacija_kalem@hotmail.com i ordinacija@drkalem.rs
ili popunite našu Kontakt Formu