All on 6

All-on-6 procedura je zlatni standard u stomatologiji i predstavlja ugradnju šest implantata u gornjoj ili donjoj vilici sa fiksiranim kompletnim zubnim lukom kod potpuno bezubih pacijenata. Na taj način pacijent dobija fiksne zube preko šest implantata koji garantuju veliku stabilnost. Kod All-on-6 procedure postoji zahtev da pacijent ima dovoljnu količinu vilične kosti za ugradnju šest implantata, tj. da vilica nije degradirala usled dugog perioda bez zuba.

Ugradnja All on 6

Ugradnja All-on-6 odvija se u dve faze. U prvoj fazi ugrađuju se zubni implantati, a nakon što oni srastu sa viličnom kosti, pristupa se izradi fiksnih zuba.

Koje su Prednosti All on 6 Procedure?

All-on-6 procedura obezbeđuje visok nivo estetike sa dugoročno odličnom prognozom zbog savršenog prenosa sila koji se postiže ugradnjom više implantata u viličnu kost. Jedna od većih prednosti ove procedure jeste ogromno poboljšanje kvaliteta funkcije i komfora za pacijenta. All-on-6 procedura omogućava pacijentima da od potpune bezubosti u samo jednom danu dođu do lepog osmeha. Nakon tretmana, oporavak pacijenta je veoma brz, vrlo je jednostavno održavati oralnu higijenu, a pacijentu se vraća prirodan izgled lica i samopouzdanje.

CENA

€3800

Možete pozvati na brojeve +381 21 402 760 ili +381 65 9 200 246
Pon – Pet 08h – 20h,
pišite nam na email adrese ordinacija_kalem@hotmail.com i ordinacija@drkalem.rs
ili popunite našu Kontakt Formu