All on 4

CENA VEĆ OD

€2600

All-on-4 je inovativna procedura ugradnje implantata kod potpuno bezubih vilica. Na ovaj način pacijenti mogu da dobiju polufiksan ili fiksan rad (u zavisnosti od slučaja do slučaja), pri čemu se izbegavaju komplikovane procedure nadoknade kosti.

Iako je najbolji način za nadoknadu izgubljenih zuba upravo ugradnja implantata, u nekim slučajevima može da se desi da pacijent nema dovoljno kosti na onim mestima gde bi trebalo ugraditi implantate. Zbog toga ne možemo da primenimo tehniku All-on-6, odnosno da ugradimo šest implantata, nego ugrađujemo četiri. Ovaj All-on-4 koncept se primenjuje kod osoba koje nemaju potreban kvalitet vilične kosti (debljina, širina, gustina, visina, veliki sinusi, itd.) za postavljanje šest i više implanata pod pravim uglom.

Ugradnja All on 4

Ugradnja All-on-4 odvija se u dve faze. U prvoj fazi ugrađuju se zubni implantati, a nakon što oni srastu sa viličnom kosti, pristupa se izradi polufiksnih ili fiksnih zuba.

Koje su Prednosti All on 4 Metode?

All-on-4 metoda omogućava pacijentima da od potpune bezubosti u samo jednom danu dođu do lepog osmeha. Nakon tretmana, oporavak pacijenta je veoma brz, vrlo je jednostavno održavati oralnu higijenu, a pacijentu se vraća prirodan izgled lica i samopouzdanje.

Možete pozvati na brojeve +381 21 402 760 ili +381 65 9 200 246
Pon – Pet 08h – 20h,
pišite nam na email adrese ordinacija_kalem@hotmail.com i ordinacija@drkalem.rs
ili popunite našu Kontakt Formu